Om Nikoplay

Nikoplay ApS er stiftet i 2015, med det formål at levere professionelle legepladssystemer samt reservedele til det Europæiske marked i høj kvalitet samt til konkurrencedygtige priser.

Ejerskabet bag Nikoplay ApS har erfaring med branchen siden 1999, hvilket er en stærk ressource i et marked, der hastigt er i bevægelse.

Hos Nikoplay ApS er man som kunde sikret de bedste løsninger via et bredt netværk af underleverandører, hvoraf alle hører til blandt de stærkeste producenter i branchen.

Hos Nikoplay ApS er der blandt andet mulighed for, at etablere færdigt konstruerede legepladsredskaber i alle slags materialer, heriblandt den populære træsort robinia.

Robinia er kendt for sin utroligt stærke modstandskraft over for angreb af råd og svamp. Derudover er der mulighed for at få specielt konstruerede legepladsredskaber i alle tænkelige afskygninger. 

Endeligt har Nikoplay ApS et stort udvalg af reservedele til legepladsredskaber, til stærkt konkurrencedygtige priser, som blandt andet kan anvendes til reparation, vedligeholdelse samt selvbyg. Ring eller mail og hør nærmere herom.

 

SIKKERHED


Nikoplay’s redskaber er konstrueret, så de som minimum, opfylder de gældende krav til en sikker legeplads i henhold til EN1176. 

Derudover er størstedelen af de elementer som anvendes i de færdige konstruktioner godkendt og testet af TÜV Produkt Service.

De fleste redskaber gennemgår en test af akkrediteret test-hus, godkendt af Norske VERITAS.

INSTALLATION 


Nikoplay har et særligt fokuspunkt, når det

kommer til sikkerhed. Vi har udviklet en unik måde at sikre korrekt installation af vores redskaber på, da vi forborer en stor del af vores redskaber.

Udover at sikre korrekt og sikker opstilling, nedbringes den tid, det tager at montere redskaberne.

GARANTI


Nikoplay giver selvfølgelig den lovpligtige garanti på 2 år mod materiale- og fabrikationsfejl.

Derudover ydes yderligere 15 års garanti for nedbrydning forsaget af råd og svamp på træsorten robinia.